De Medische apparatuurco. van Guangdong Koner, Ltd

 

Georiënteerde mensen en Belangrijkste Bescherming

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Guangdong  Koner  Medical Equipment Co., Ltd

Van goede kwaliteit Steriele Fenestrated drapeert voor verkoop
Van goede kwaliteit Steriele Fenestrated drapeert voor verkoop
Sinds werk in 2010 samen, verbetert Uw professionele dienst sprit en constent de kwaliteit zal laten ons samenwerking op lange termijn voortaan houden.

—— Asim

Geschikte levering en goede kwaliteit. loyale parterner.

—— Praveen

de strikte kwaliteitscontrole, kwaliteit testen en de herinnering na de verkoopservice.our ziekenhuizen zijn vrij tevreden uw producten.

—— Mohamad

Ik ben online Chatten Nu

Guangdong  Koner  Medical Equipment Co., Ltd

1 2 3 4 5 6
Guangdong   Koner   Medical Equipment Co., Ltd Guangdong   Koner   Medical Equipment Co., Ltd Guangdong   Koner   Medical Equipment Co., Ltd Guangdong   Koner   Medical Equipment Co., Ltd Guangdong   Koner   Medical Equipment Co., Ltd Guangdong   Koner   Medical Equipment Co., Ltd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : West-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Merken : Verschil
Aantal werknemers : 100~150
Opgericht Jaar : 1998
Export pct : 60% - 70%

De Medische apparatuurco. van Guangdong Koner, Ltd, dat aan het eind van 1998 werd gevestigd. Het bedrijf is een joint-stock particuliere onderneming die wetenschappelijke onderzoek & ontwikkeling, productie en verrichting combineert. Het bedrijf heeft de toestemming van het industriële commerciële beleid en drugs de toeziende organisatie.

 

Koner is bezig geweest met professionele beschikbare beschermende niet-geweven chirurgische producten onder de achtergrond van klinische geneeskunde.

 

Aangezien het bedrijf vestigde, baseren wij op het principe van geavanceerd technisch, begin op hoog niveau, hoog, internationalisering, en het georiënteerde beleid van „mensen“ en „belangrijkste Bescherming“. Ons bedrijf vindt het Differ merk voor beschikbare beschermings niet geweven chirurgische toga's, chirurgische pakken en beschikbare gezondheidszorgproducten uit. Ondertussen etc. ontwikkelt het bedrijf een aantal nationaal octrooiproduct van intellectuele eigendomdienst met de sommige gebiedende ziekenhuizen, zoals chirurgische margebeschermer, tussenwervelschijf ultra spiraalvormig mes.)

 

De differ merkreeks heeft reeds de wetgevingen overgegaan van het beleid van de nationale autoriteitgoedkeuring (zoals Ce, ISO13485, SFDA).

 

Jarenlang, beginnen de werknemers van Koner een bedrijfsgeest om goede commerciële onderneming, en opstelling te maken het merk op hoog niveau van Differ met het praktische aspect, toewijding en enterprisingly. Het bezit goed reputatie op het gebied van geweven chirurgische producten van de medische behandelingbescherming de niet, en als exploiter en advocator op dit gebied.

 

Onder de inspanning van de werknemer en vele mensen van inzicht in de medische instrumentenindustrie, verschil merk dat op de markt bijna twintig jaar wordt gebaseerd, zijn de producten uitgespreid over het hele land en de internationale markt, en bezet een aanzienlijk marktaandeel. Het hoge merk op lange termijn, - kwaliteitsproducten, goede reputatie, verheugen wij ons op uw participatie en samenwerking.

 

Efficiënte bescherming, geschikte en efficiënte, Veilige en comfortabele, milieubescherming en economisch.

 

 

Guangdong   Koner   Medical Equipment Co., Ltd

Contactgegevens
Guangdong  Koner  Medical Equipment Co., Ltd

Contactpersoon: Miss. Elaine

Tel.: 86-20-87429909-8016

Fax: 86-20-87428875

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)